اخذ وصدور ویزای ایران
اخذ وصدور ویزای ایران

 

دریافت ویزای ایران برای اتباع خارجی

درخواست ویزای توریستی ایران چگونه است؟ برای دعوت از یک دوست خارجی چه کارهایی باید انجام داد؟ ثبت نام ویزای ایران به چه صورت است؟ آیا مهمان من که تابعیت کشور (به طور مثال) آمریکایی دارد امکان دریافت ویزای ایران را دارد؟

اینها سوالاتی است که معمولا برای افراد درخواست کننده ویزا ایران پیش میآید. همکاران پرسیاسفر سوالات شما را پاسخ خواهند داد و به شما در این زمینه کمک میکنند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:

  • اسکن رنگی پاسپورت مهمان
  • اسکن عکس رنگی با ابعاد پاسپورت (4*6)
  • اسکن صفحه اول شناسنامه میزبان
  • فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و مهمان از طریق پرسیا سفر در اختیار شما قرار می‌گیرد .

 

شرایط ویزای صادر شده:

به طور کلی،شرایط و قوانین دریافت ویزای ایران برای اتباع کشورهای مختلف متفاوت است و با توجه به روابط دیپلماتیک تغییر می‌کند

  • ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

 

انواع ویزای ایران

تمام افرادی که به ایران سفر می‌کنند٬ برای دریافت ویزا جزو چهار دسته‌ی ویزای توریستی٬ ویزای تجاری، ویزای مولتی و ویزای اقوام قرار می‌گیرند. دسته‌بندی انواع مختلف روادید با توجه به نوع فعالیت و دفعات ورود به ایران صورت می‌گیرد.

 

لطفا توجه داشته باشید:

۱- پرسیا سفر امکان دریافت ویزا برای دارندگان پاسپورت کشورهای افغانستان، بنگلادش و سومالی را ندارد.

۲- اتباع کشورهای پاکستان و هندوستان، امکان دریافت ویزا در فرودگاه ایران را ندارند.

 
تاریخ ارسال: 1396/10/12
تعداد بازدید: 453

آدرس : تهران، میدان ونک ،خیابان حقانی، پلاک 54 , طبقه 2

تلفن : 41376 - 021 88642188 - 021

فکس : 88642197 - 021

آدرس پست الکترونیک : persiasafar@yahoo.com , Info@persiasafar.ir

طراحی و تولید: ایده پرداز طلوع
telegram instagram facebook google+ twitter